Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Verwarming

Spoed?

Bel ons direct op:

Verwarming

Radiatoren tot vloerverwarming installatie in Maarssen, Breukelen, Utrecht e.o.

Loodgieters- en installatiebedrijf Patist verzorgt de volledige installatie van centrale verwarming: van het installeren van cv-ketels en radiatoren tot convectoren en vloerverwarming. Voor iedere woning, wens en budget zijn er talloze mogelijkheden die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Maximaal warmtecomfort is ons streven! Als gerenommeerd installateur verzorgen we de aanleg van centrale verwarming voornamelijk in de omgeving van Maarssen, Woerden, Utrecht en Breukelen.

Radiatoren of convectoren?

Als u in de wereld van centrale verwarming stapt is de keuze enorm. Gaat u bijvoorbeeld voor een mooie designradiator of wilt u meer ruimte creëeren door het toepassen van convectorputten? Dat is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak, situatie en budget.  In beide types heeft u een ruime keuze uit designs, kleuren en afmetingen. Wij geven u hier graag advies in en zorgen ervoor dat uw radiatoren of convectoren altijd voldoen aan uw warmtevraag. Ook voor andere vragen op het gebied van verwarmingscomfort kunt u op ons rekenen en geven wij u persoonlijk advies.

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Vloerverwarming wordt vaak ervaren als één van de meest prettige vormen van verwarmen. Doordat de warmte van de vloer afkomt, is er geen sprake van koude tocht. Daarnaast werkt dit systeem energiezuiniger, omdat de thermostaat veelal twee graden lager gezet kan worden. Vloerverwarming bespaart tevens ruimte en is ideaal voor mensen die te maken hebben met allergieën. Wilt u meer weten over de voordelen? Dan staat onze installateur u graag te woord!

Neem contact op met de installateur uit Maarssen

Heeft u verbouwplannen, wilt u uw centrale verwarming eens grondig na laten kijken of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Als ervaren installateur staan we graag klaar voor al uw vragen en geven we u maatwerk advies.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!