Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

CV Installatie

Spoed?

Bel ons direct op:

CV Installatie

CV installatie in Maarssen, Woerden, Utrecht, Breukelen e.o.

Voor een altijd behaaglijk klimaat en voldoende warmwatercomfort is een goedwerkende cv-ketel een must. Voldoet deze niet meer aan uw wensen of zijn de energiekosten hoog? Dan is het wellicht tijd om uw huidige cv-ketel te vervangen. Onze installateur komt graag bij u langs om samen met u de beste cv-ketel voor uw situatie te bepalen. Wij verzorgen de installatie met name in de regio Maarssen, Woerden, Utrecht en Breukelen.

Welke cv-ketel?

Er zijn talloze cv-ketels om uit te kiezen, waardoor het maken van een juiste keuze erg lastig kan zijn. Loodgieters- en installatiebedrijf Patist  helpt u hier graag bij! Er zijn immers vele aspecten om rekening mee te houden: de ligging van uw woning, samenstelling van het huishouden, uw wensen op het gebied van warm water en uw budget. Wij maken altijd een overzichtelijke en scherpe offerte.

Gedegen installatie

Voor het uiteindelijke comfort is een goede installatie essentieel. Als ervaren installateur zorgen wij voor netjes aangelegde leidingen, een vakkundige montage en zorgen we ervoor dat de thermostaat naar uw wens ingeregeld wordt.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!