Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Gas- en water installatie

Spoed?

Bel ons direct op:

Gas- en water installatie

Gas- en water installatie in Maarssen, Woerden, Utrecht, Breukelen e.o.

Problemen met uw riool, zoals een hardnekkige verstopping veroorzaken veel ongemak. Schakel daarom direct de loodgieter van Loodgieters- en installatiebedrijf Patist in voor een vakkundige reparatie. Daarnaast zijn wij ook sterk in het vervangen en aanleggen van gas- en waterleidingen. Als ervaren, deskundige loodgieter helpen we u graag als u woonachtig bent in de regio Maarssen, Woerden, Utrecht en Breukelen.

Onze deskundige loodgieter verhelpt een verstopt riool

Heeft u last van vieze luchtjes in huis of loopt de afvoer van uw douche niet meer goed door? Dit kan weleens veroorzaakt worden door een verstopping in het riool of in de afvoer. Met behulp van een speciale camera, elektrische veren en een hogedrukspuit spoort onze loodgieter snel het probleem op en is dit in een mum van tijd verholpen.

Leidingwerk laten leggen door dé ervaren loodgieter

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw badkamer of keuken? Dan is het wellicht nodig om de huidige leidingen aan te passen. Het aanleggen van gas- of waterleidingen is werk dat u altijd moet uitbesteden aan een professionele loodgieter. De vakman van Loodgieters- en installatiebedrijf Patist bijvoorbeeld. Alleen dan bent u immers verzekerd van een goedwerkende en bovenal veilige installatie.

Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf
Maak een afspraak met Loodgieters- en installatiebedrijf Patist uit Maarssen

Kortom: als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige loodgieter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!