Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Badkamer renovatie

Spoed?

Bel ons direct op:

Badkamer renovatie

Badkamer verbouwen in Maarssen, Woerden, Utrecht, Breukelen e.o.

Wij dragen zorg voor het verbouwen van uw gehele badkamer. Zowel voor al het loodgietwerk en verwarming als ook voor levering en plaatsing van sanitair. Loodgieters- en installatiebedrijf Patist maakt graag een scherpe offerte voor u. Al vele tevreden klanten uit de omgeving van Maarssen, Woerden, Utrecht en Breukelen gingen u voor!

Van grote tot kleine badkamers en van eenvoudig tot luxueus

Wij zorgen altijd voor een bevredigend resultaat. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Natuurlijk houden wij bij het maken van een ontwerp ook rekening met uw budget. In de showrooms van onze leveranciers kunt u veel inspiratie opdoen.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!