Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Sanitair

Spoed?

Bel ons direct op:

Sanitair

Sanitair verbouwen in Maarssen, Woerden, Utrecht, Breukelen e.o.

Heeft u altijd al gedroomd van een bubbelbad of inloopdouche? Loodgieters- en installatiebedrijf Patist helpt u graag bij het verwezenlijken van uw nieuwe badkamer. Ook voor kleine ingrepen, zoals het vervangen of repareren van de wastafelkraan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij werken met bekende kwaliteitsmerken en door onze jarenlange ervaring leveren wij puur vakmanschap. Het verbouwen van badkamers verzorgen wij met name in de regio Maarssen, Woerden, Utrecht en Breukelen.

Van grote tot kleine badkamers en van eenvoudig tot luxueus

Wij zorgen altijd voor een bevredigend resultaat. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Natuurlijk houden wij bij het maken van een ontwerp ook rekening met uw budget. In de showrooms van onze leveranciers kunt u veel inspiratie opdoen.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023