Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Professionele Dakdekker

Spoed?

Bel ons direct op:

Professionele Dakdekker

Dakdekker in Maarssen, Woerden, Utrecht, Amsterdam, e.o.
Heeft u problemen met uw dak en wilt u een professionele dakdekker inschakelen? 
Dan kan u contact met ons opnemen voor een voordelige en kwalitatieve oplossing.
Voor welke werkzaamheden kan ik een dakdekker voor inschakelen?
Uiteraard zijn er veel verschillende daken en daarom ook verschillende dakwerken waarvoor u een dakdekker kunt inschakelen. Het kan bijvoorbeeld een totale dakrenovatie zijn, of bijvoorbeeld regulier dak onderhoud. Wij hebben specialisten die ervaring hebben in alle facetten die nodig zijn om een goede dakdekker te zijn en u goed te helpen.
 
Uiteraard is het mogelijk om telefonisch advies in te winnen alvorens u gebruik maakt van onze service.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!