Wij staan voor u klaar!

Patist loodgieters- en installatiebedrijf - Spoed loodgieter Maarssen | Dakdekker | Patist loodgieters- en installatiebedrijf

Loodgieter

Spoed?

Bel ons direct op:

Loodgieter

Opzoek naar een loodgieter in Maarssen, Woerden, Utrecht, Breukelen e.o.

Is uw afvoer verstopt? Is er een gebrek aan water in uw douche of hoort u een gorgelend geluid uit de afvoer komen? De kans is groot dat u last heeft van een verstopte afvoer. Dit is erg vervelend en kan veel problemen veroorzaken, zoals het niet kunnen gebruiken van toilet of douche. Maar het kan ook een nare geur achterlaten. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst (loodgieter) te bellen om uw afvoer te ontstoppen.

De perfecte oplossing

Misschien heb je ooit zelf geprobeerd om een wc of afvoer te ontstoppen. Maar een afgesloten riool is een ander verhaal. De meeste rioolverstoppingen zijn permanent en moeilijk te verhelpen. Daarom is het verstandig om hiervoor een erkende loodgieter voor in te schakelen. Ons personeel staat voor u klaar en heeft de juiste kennis en professionele apparatuur om uw riool bloot te leggen. Zij denken graag met u mee om uw rioolprobleem op te lossen.

Wat vertellen onze klanten?

google

Probleem met onze boiler, Dennis gebeld. Kwam eind vd middag even langs om te kijken. Inlaatcombinatie vervangen geen resultaat. Advies van Dennis leverancier bellen voor eventuele garantie. Op de vraag of ik de service en onderdeel kon afrekenen was het antwoord, wacht eerst maar even af wat de leverancier zegt. Spreek je morgen! Wat een service en vertrouwen. 5 sterren. Wordt vervolgd.

John Lennartz augustus 4, 2023
google

Hij had zelf geen tijd om de spoelbak van mijn WC te repareren, dus gaf hij mij het nummer van een collega. Deze gaf mij van te voren een prijs op en is dezelfde dag nog gekomen. Heel erg blij mee. Zeer vriendelijk en goedkoper dan een ander bedrijf dat ik had gebeld.

S Evers juni 21, 2023
google

Na het kopen van ons eerste huis heeft Dennis ons perfect geholpen met het aanleggen van de cv ketel en vloerverwarming! Echt een aanrader, van alle markten thuis!